bkmotoren-header-overons
Over ons

Wij zijn BK Motoren

Een groeiende onderneming welke zich bezig houd met de in & verkoop van het hogere segment jonge gebruikte motoren. Ons bedrijf bestaat uit twee partners, Mike Becks & Robert Kroon.

Wij hebben een uitgebreid netwerk door heel Europa. Hiermee onderscheiden wij ons & kunnen wij er voor zorgen dat onze showroom regelmatig gevuld is met moeilijk verkrijgbare jong gebruikte modellen.

bkmotoren-image-overons-visie
Jouw specialist

De visie van BK motoren

Onze kijk op de inkoop en verkoop van motoren is heel specifiek.
Wij kopen namelijk enkel motoren in voor onze showroom die voorzien zijn van alle opties af fabriek. Tevens modellen die moeilijker te verkrijgen zijn en mogelijk ook interessant zijn voor de zakelijke motorrijders.

Alle motoren worden alvorens wij deze aanbieden technisch geïnspecteerd door een extern bedrijf om de kwaliteit te waarborgen. Evenals gereinigd en professioneel gepoetst.

U wordt door BK Motoren volledig ontzorgd, alle motoren zijn direct na aankoop gereed om mee naar huis te rijden.

BK Motoren is een RDW erkend bedrijf en wij kunnen onze motoren direct op u naam zetten & tevens bieden wij de mogelijkheid om u aan te melden voor een tijdelijke voorlopige verzekeringsdekking.

EVEN VOORSTELLEN

De gezichten achter
BK Motoren

bkmotoren-team-mike
Mike Becks +31 (0)6-12035670
bkmotoren-team-robert
Robert Kroon +31 (0)6-11523301
review-1-joan-nijsse
Joan Nijsse

Na eerder goed en leuk contact ben ik afgelopen voorjaar binnengelopen voor een bakje koffie en en praatje. Ik zocht een nieuwe motor maar ik wist nog niet precies wat ik wilde aanschaffen. Na een praatje raden de heren mij aan om eens op een ktm 890 smt te gaan proefrijden. Na wat proefritjes kwam ik tot de conclusie dat de heren gelijk hadden en dat dit de motor is die aansluit met mijn wensen. Afgelopen maandag heb ik de sleutels van een prachtige 890 smt in ontvangst mogen nemen. Mike en Robert, bedankt voor alles en hopelijk tot snel!

review-2-mitchellvandongen
Mitchell van Dongen

Een aantal weken geleden mijn motor ingeruild en een nieuwe motor gekocht bij BK Motoren. Ontzettend fijn geholpen, eerlijk, betrouwbaar en een snelle gang van zaken. Nogmaals dank heren. Zeker een aanrader! Dank 🙏🏻

review-4-anjavdplasse
Anja vd Plasse

BK motoren in Vlissingen Fijne zaak met jongens die er goed aan werken om een mooie zaak op te bouwen. Netjes geholpen en blij met de mooie motor die ik er gekocht heb.

review-5-erikvanbeen
Erik van Beem

Hele plezierige ervaring ervaren met het kopen van mijn motor, gewoon open en recht door zee, gewoon weg een fantastische ervaring, Prijs en kwaliteit staan op een ongekend hoog niveau , 👍 (Ps Ik heb de motor ongezien gekocht )

24f0124d-389f-4f6a-84a1-21ab8f918e8b groot
Michael van Staveren

Vorig jaar de tenere gekocht bij de mannen van BK echter zocht ik weer iets anders en ja hoor daar was de MT09 alleen vond ik hem nog al beschaafd (uitlaat) haha , dat kan je wel zeggen tegen BK want na het gesprek een kleine week later zat er een akra systeem onder helemaal te gek . Kortom zoek je motor ook al staat ie niet in de showroom bij ze zij kunnen echt alles fikse .! Dus zoek je een motor ga zeker naar deze gasten top service en gezelligheid. Wederom bedankt voor deze superbike 👍🏻

Vragen?

Neem contact met ons op

U droom motor gevonden bij BK Motoren, neem dan gerust contact op om een bezichtiging in te plannen.

bkmotoren-image-CTA

BK Motoren 2024 | Website door Addmark